I løpet av de 10 årene som har gått, lever UF-SØNDRE INNHERRED i beste velgående. POLITI, AMBULANSE, BRANN og AKUTTMOTTAKET (tidligere AMK ved Sykehuset Levanger), har funnet ”nøkkelen” til godt samarbeid. Dette gjennom at vi har blitt godt kjent med hverandre, noe som igjen letter arbeidet når det av og til ”drar seg til”.

I anledning 10 års jubileet i august 2008, markerte vi dette under den tradisjonsrike Levanger - Martna`n, fredag 1. august. Etatene spleiset på mange liter vaffelrøre og kaffe, og stilte oss opp i hovedgata som likevel var stengt under Martna`n.

Dette ble stor stas!

Flere hundre barn, unge og voksne var innom oss i løpet av dagen. Alle fikk GRATIS ny stekt vaffel, kaffe, info om oss selv og UF-SØNDRE INNHERRED samt den nye UF-brosjyren. I tillegg ble det ”omvisning” i både POLITI- AMBULANSE- og BRANNBIL. Dette var populært, og mange fikk også prøve Levanger Brannvesens flotte stigebil, slik at de fikk se Levanger sentrum fra lufta.

Vi fikk høre flere ganger i løpet av dagen at dette var et positivt innslag som måtte gjentas av rednings etatene også ved neste mulighet!

 

For UF-SØNDRE INNHERRED

Per Henrik Bykvist, leder