Norsk Luftambulanse AS skal drive alle legehelikopterbasene i Norge fra 2018

luftambulanseDRØBAK 30. juni 2016. Norsk Luftambulanse AS (NLA AS) er tildelt kontrakten for drift av de tolv legehelikopterbasene i landet. Det ble kunngjort av Helseforetakenes Nasjonale Luftambulansetjeneste ANS torsdag kveld.

Kontrakten starter 1. juni 2018, og løper i seks år med mulighet for forlengelse i ytterligere fire år. Norsk Luftambulanse AS vant anbudet i konkurranse med tre andre operatører.

– Vi er utrolig glade for å ha fått tildelt denne kontrakten, og er svært ydmyke over oppgaven vi nå står ovenfor. Det blir krevende, men vi vet også at vi har den nødvendige kompetansen og ressursene som kreves. Vi vet at vi har konkurrert mot tre dyktige operatører i denne anbudsrunden.

– I dag er det en gledens dag for oss, og i morgen starter arbeidet med implementering. Vi ser frem til å samarbeide med Luftambulansetjenesten ANS slik at vi i felleskap kan styrke luftambulansetilbudet til pasientene, sier Lars Kobberstad, konstituert administrerende direktør i Norsk Luftambulanse AS. Les mer på Norsk Luftambulanse sine nettsider…