Info

Påloggingsfunksjonen til nettsiden er fjernet, grunnet ombygging til å vere en ren infoside om organisasjonen.

Dokumenter

Støttespillere

  

RapidSSL SEAL 90x50

Ny og flott ambulansestasjon i Fredrikstad

De ansatte ved den nye ambulansestasjonen i Fredrikstad er glade for å ha fått større plass i et nytt og moderne bygg.
- Det er også en stor fordel at ambulansestasjonen er tilknyttet legevakt og helsehus, sier seksjonsleder Fredrik Westmark.

Ambulansestasjonen åpnet sommeren 2015 og er lokalisert i samme bygg som det nye Helsehuset i Fredrikstad. Ambulansestasjonen har fått egen inngang på baksiden av bygget. Fra stasjonen er det direkte adgang til legevakten i helsehuset.

Motiverende arbeidsmiljø

Delta-tillitsvalgt Lars Gustavsen forteller at stemningen på stasjonen er god og at de nye lokalene har bidratt til et godt arbeidsmiljø.

- Det er en liten drøm å jobbe her. Vi har langt flere kvadratmeter og det er nok plass til alle ansatte, sier han, og legger til at stasjonen er på hele 900 kvadratmeter.

De gamle lokalene hadde snaut 450 kvadratmeter.

De ansatte har nå grovgarderobe hvor yttertøyet henges av, de har også en fingarderobe med dusj, et romslig spiserom med kjøkken, stor stue og oppholdsrom, et eget journalrom med seks stasjonære pc-er, to kontorer samt flere hvilerom. Alle hvilerommene har eget toalett med dusj. Stasjonen har også et verksted, tøylager og nok vaskemaskiner, komfyrer og kjøleskapsplass.

- Nytt er at vi har fått trimrom som vi kan benytte. Det er også et eget debrifingsrom som kan brukes ved behov, samt en terrasse, sier Lars Gustavsen, tillitsvalgt for Delta.

Han mener at fasilitetene har mye å si. Når man ikke går oppå hverandre så jobber man også bedre.

- Vi er mye på farta og å klumpe seg sammen på et lite areal er ikke så bra. Når alt er nytt og flott så gjør det noe med en. Vi blir mer motivert av å jobbe her, sier han, og forteller at de ansatte siden åpningen i sommer har rukket å sette sitt preg på lokalene. Les mer på nettsidene til Ambulanseforbundet i Delta..